BipUp vještine - novi društveno korisni program lokalnih zajednica

17.06.2021

Poštovani,

Šaljem Vam informaciju kako postoji mogućnost da djelatnici Infobipa pomognu udrugama kroz neke određene edukacije.

Naime, Infobip želi pokrenuti novi društveno korisni program u lokalnim zajednicama pod nazivom „BipUp vještine“ da kroz korporativno volontiranje pruže znanje i pomognu ostalim dionicima u zajednici, u ovom slučaju udrugama, da se osnaže.

Ovaj tjedan zaprimamo prijave udruga u kojima treba navesti koja znanja ili vještine su im potrebne da bi bolje djelovali i provodili svoje programe, projekte i aktivnosti.

Primjerice: marketing, web, društvene mreže, pisanje projekata, komunikacija sa dionicima, financije, management i upravljanje, unutarnju organizacija, korištenje excela, izrada power pointa i druge kompjuterske vještine, možda čak i jezici ... ) što god misle da bi im dobro došlo.

Udruge bi kroz ovaj program imale priliku raditi sa stručnjacima, vrlo uspješnim ljudima i profesionalncima koji inače jako dobro naplaćuju svoje znanje a u ovom slučaju će svoje znanje prenijeti udrugama.


Molim Vas da proslijedite ovu informaciju udrugama sa vašeg područja.

Edukacija može biti primjerice i samo za jednu udrugu, odnosno za članove te udruge / korisnike.

Zainteresirane udruge trebaju ispuniti obrazac prijave i u njemu napisati što bi im bilo potrebno od edukacija, ili što bi voljeli da im djelatnici Infobipa pokažu, educiraju ih ili im pomognu.

Sukladno iskazanim potrebama od strane udruga, Infobip će pronaći djelatnike koji bi tu potrebu mogli riješiti.

Link za obrazac je slijedeći: BipUp obrazac

2021

Arhiva