Fažana Media Fest 2020

27.08.2020

Unatoč svim problemima koje je uzrokovala pandemija koronavirusa, uključujući i financijske poteškoće, s radošću i ponosom vas možemo obavijestiti da će 2. međunarodni multimedijalni novinarski festival Fažana Media Fest biti održan kako je i planirano - od 07. do 13. 09. 2020. godine. 

Ovogodišnji Fažana Media Fest bit će održan pod motom RAZLIČITI SU ISTI. Pripremili smo okrugli stol/panel na temu različitosti s vrhunskim stručnjacima iz čitavog svijeta, radionice, izložbu, projekciju igranih i dokumentarnih filmova, promociju knjiga, kazališnu predstavu i glazbene večeri.

Za one koji ne budu mogli biti s nama organizirat ćemo internetski prijenos događanja a moći će se i sudjelovati "online".

Osigurali smo poštivanje epidemioloških mjera – od smještaja sudionika preko toga da će se najveći dio programa odvijati na otvorenom a programi u zatvorenom prostoru imat će ograničen broj sudionika.

Zahvaljujući tome Fažana Media Fest bit će prvi medijski skup u svijetu od početka pandemije koronavirusa koji nije otkazan ili u potpunosti premješten na web/internet.

Svi su novinari dobrodošli u Fažanu, jedino mjesto na svijetu službeno proglašeno prijateljem novinara a svakodnevno ćemo i objavljivati informacije o tekućim događajima.

Program možete vidjeti ovdje: Fazana Media Fest program

Za sve dodatne Informacije možete nas kontaktirati na: fmf@fazanamediafest.com
Saša Leković, glavni koordinator

2020

Arhiva