Poziv na Akcelerator europskih projekata: Od ideje do sredstava u 3 dana

28.09.2018

Cijenjeni sumještani,

Pozivamo Vas na ''Akcelerator europskih projekata: Od ideje do sredstava u 3 dana'' - trodnevnu edukaciju koja će se održati od 5. do 7. listopada 2018. u Fažani, Vodnjanu i Juršićima.

Edukacija je besplatna za sve sudionike i namijenjena je svim zainteresiranima, posebice mladima, poduzetnicima (početnicima i iskusnim poduzetnicima) i nezaposlenima. Poziv na edukaciju preuzmite u prilogu.

Polaznici će kroz trodnevne radionice uz stručnu pomoć napisati sadržajan i smislen EU projekt/poslovni plan, primijeniti trikove i metode vrhunskih eksperata u pisanju uspješnog projekta/poslovnog plana, naučiti kako impresionirati evaluatore i financijske institucije kvalitetom izrađenog rada, upoznati način i kriterije evaluacije projekata i poslovnih planova, upoznati se s osnovnim načelima izrade proračuna, a uz znanja koja će steći na radionici, moći će se opustiti u prirodi, šetnji uz more, uživati u EKO obrocima i gastro show-u.

Dodatna posebnost je što će se dodijeliti stipendije polaznicima u vrijednosti od 7.500 kuna za povoljnije pohađanje Masterclass predavanja European Academy for Education and Social Research u Bruxellesu, Fažani ili online. Također, za 10 najboljih poslovnih planova poduzetnika početnika, osigurano je 200.000 kuna bespovratnih sredstava kako bi mogli provesti 3 mjeseca kod iskusnog poduzetnika u bilo kojoj zemlji na europskom području i usavršiti svoj poslovni plan.

Radionice su besplatne i namijenjene svima koji žele napisati i usavršiti svoj poslovni plan, EU projekt ili svoju poslovnu/projektnu ideju razviti do uspješne realizacije.

Prijave na trodnevnu edukaciju zaprimaju se do 3. listopada u 12 sati.
Broj mjesta je ograničen.
Prijavni obrazac i detalje programa moguće je pronaći i na stranicama udruge www.informo.hr.

2018

Arhiva